Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7930
Title: | Гігієна та санітарія харчових виробництв |
Authors: | Бондар, Алла Олександрівна Bondar, Alla |
Issue Date: | 2020 |
Citation: | Гігієна та санітарія харчових виробництв [Електронний ресурс] : методичні рекомендації для виконання лабораторних занять для здобувачів вищої освіти ступеня "Бакалавр" освітньої спеціальності 181 "Харчові технології" денної форми навчання / уклад. А. О. Бондар. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2020. - 75 с. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7930 |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Hihiiena ta sanitariia_laborator. zavd.pdf | 1,14 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.