Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7930
Title: Гігієна та санітарія харчових виробництв
Authors: Бондар, Алла Олександрівна
Bondar, Alla
Issue Date: 2020
Citation: Гігієна та санітарія харчових виробництв [Електронний ресурс] : методичні рекомендації для виконання лабораторних занять для здобувачів вищої освіти ступеня "Бакалавр" освітньої спеціальності 181 "Харчові технології" денної форми навчання / уклад. А. О. Бондар. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2020. - 75 с.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7930
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Hihiiena ta sanitariia_laborator. zavd.pdf1,14 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.