Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7950
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПідпала, Тетяна Василівна-
dc.contributor.authorPodpalaya, Tatiana-
dc.contributor.authorСтріха, Людмила Олександрівна-
dc.contributor.authorStrikha, Ludmila-
dc.contributor.authorPetrova, Olena-
dc.contributor.authorПетрова, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorДанильчук, Галина Анатоліївна-
dc.contributor.authorDanylchuk, Galina-
dc.contributor.authorКрамаренко, Олександр Сергійович-
dc.contributor.authorKramarenko, Aleksandr-
dc.contributor.authorШевчук, Наталя Петрівна-
dc.contributor.authorShevchuk, Natalya-
dc.date.accessioned2020-11-05T13:44:41Z-
dc.date.available2020-11-05T13:44:41Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationПрограма і методичні рекомендації з проходження виробничої (професійної) практики "Інноваційні технології переробки продукції тваринництва" [Електронний ресурс] : для здобувачів вищої освіти 2-го РВО,СВО "Магістр" освітньо-професійної та освітньо-наукової програми за освітньою спеціальністю 204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" денної і заочної форм навчання / уклад.: Т. В. Підпала, Л. О. Стріха, О. І. Петрова, Г. А. Данильчук, О. С. Крамаренко, Н. П. Шевчук. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2020. - 21 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7950-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleПрограма і методичні рекомендації з проходження виробничої (професійної) практики "Інноваційні технології переробки продукції тваринництва"uk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiini tekhnolohii pererobky _prohrama.pdf280,82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.