Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7950
Title: Програма і методичні рекомендації з проходження виробничої (професійної) практики "Інноваційні технології переробки продукції тваринництва"
Authors: Підпала, Тетяна Василівна
Podpalaya, Tatiana
Стріха, Людмила Олександрівна
Strikha, Ludmila
Petrova, Olena
Петрова, Олена Іванівна
Данильчук, Галина Анатоліївна
Danylchuk, Galina
Крамаренко, Олександр Сергійович
Kramarenko, Aleksandr
Шевчук, Наталя Петрівна
Shevchuk, Natalya
Issue Date: 2020
Citation: Програма і методичні рекомендації з проходження виробничої (професійної) практики "Інноваційні технології переробки продукції тваринництва" [Електронний ресурс] : для здобувачів вищої освіти 2-го РВО,СВО "Магістр" освітньо-професійної та освітньо-наукової програми за освітньою спеціальністю 204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" денної і заочної форм навчання / уклад.: Т. В. Підпала, Л. О. Стріха, О. І. Петрова, Г. А. Данильчук, О. С. Крамаренко, Н. П. Шевчук. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2020. - 21 с.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7950
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiini tekhnolohii pererobky _prohrama.pdf280,82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.