Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7959
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Єгоров, Б. В. | - |
dc.contributor.author | Кордзая, Н. Р. | - |
dc.contributor.author | Iegorov, B. | - |
dc.contributor.author | Kordzaia, N. | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-09T09:56:11Z | - |
dc.date.available | 2020-11-09T09:56:11Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Єгоров Б. В., Кордзая Н. Р. Продовольча безпека країни: особливості білкового харчування населення // Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2020. Вип. 2 (106). С. 112-119. DOI: 10.31521/2313-092X/2020-2(106)-13 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7959 | - |
dc.description.abstract | У статті проаналізовано рекомендації щодо нормування білкового харчування населення, що були розроблені світовими вченими, урядовими, міжнародними та національними організаціями. Розглянуто особливості нормування споживання протеїну залежно від вікових груп населення та стану здоров’я. Встановлено оптимальні норми щоденного споживання загального білка, а також співвідношення протеїну тваринного та рослинного походження у раціоні. | uk_UA |
dc.description.abstract | The recommendations on population protein consumption normalization, that were developed by world scientists, government, international and national organizations are analyzed in article The features of protein consumption normalization depending on age groups and health status are considered. Optimal norms of daily total protein intake, as well as the correlation of protein of animal and vegetable origin in the diet are established. | - |
dc.subject | білкове харчування | uk_UA |
dc.subject | норма | uk_UA |
dc.subject | рекомендації | uk_UA |
dc.subject | щоденне споживання | uk_UA |
dc.subject | продовольча безпека | uk_UA |
dc.subject | protein nutrition | uk_UA |
dc.subject | norm | uk_UA |
dc.subject | recommendations | uk_UA |
dc.subject | daily intake | uk_UA |
dc.subject | food security | uk_UA |
dc.title | Продовольча безпека країни: особливості білкового харчування населення | uk_UA |
dc.title.alternative | Food security of the country: features of the protein diet of the population | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2020. - Вип. 2 (106) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
n106v2r2020iegorov.pdf | 532,79 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.