Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8061| Title: | Методичні рекомендації до виконання випускної кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" та "Магістр", спеціальність 181 - "Харчові технології" |
| Authors: | Підпала, Тетяна Василівна Podpalaya, Tatiana Стріха, Людмила Олександрівна Strikha, Ludmila Петрова, Олена Іванівна Petrova, Olena Данильчук, Галина Анатоліївна Danylchuk, Galina Крамаренко, Олександр Сергійович Kramarenko, Alexander Гиль, Михайло Іванович Gill, Mikhail |
| Issue Date: | 2020 |
| Citation: | Методичні рекомендації до виконання випускної кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" та "Магістр", спеціальність 181 - "Харчові технології" / уклад. : Т. В. Підпала та ін. Миколаїв : МНАУ, 2020. 37 с. |
| URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8061 |
| Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Metodychni_rekomendatsii_dyplom.pdf | 351,68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.