Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8065
Назва: Технологія переробки і зберігання сільськогосподарської продукції
Автори: Федорчук, Михайло Іванович
Fedorchuk, Mikhail
Воронкова, Ганна Миколаївна
Voronkova, Hanna
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Технологія переробки і зберігання сільськогосподарської продукції : метод. реком. до виконання практичних робіт для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 073 "Менеджмент" денної форми навчання / уклад : В. Г. Федорчук, Г. М. Воронкова. Миколаїв : МНАУ, 2020. 66 с
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8065
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnolohiia pererobky i zberihannia_silskohospodarskoi produktsii.pdf1,3 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.