Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8065
Назва: | Технологія переробки і зберігання сільськогосподарської продукції |
Автори: | Федорчук, Михайло Іванович Fedorchuk, Mikhail Воронкова, Ганна Миколаївна Voronkova, Hanna |
Дата публікації: | 2020 |
Бібліографічний опис: | Технологія переробки і зберігання сільськогосподарської продукції : метод. реком. до виконання практичних робіт для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 073 "Менеджмент" денної форми навчання / уклад : В. Г. Федорчук, Г. М. Воронкова. Миколаїв : МНАУ, 2020. 66 с |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8065 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tekhnolohiia pererobky i zberihannia_silskohospodarskoi produktsii.pdf | 1,3 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.