Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8068
Title: Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчконцентратів
Authors: Петрова, Олена Іванівна
Petrova, Olena
Шевчук, Наталя Петрівна
Shevchuk, Natalya
Issue Date: 2020
Citation: Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчконцентратів : метод. реком. для проведення лабораторних занять для здобувачів вищої освіти СВО "бакалавр", освітньої спеціальності 181-"Харчові технології" денної форми навчання / уклад. О. І. Петрова, Н. П. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2020. 91 с.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8068
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tekhnologija_khlibop_ред.pdf2,17 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.