Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8105
Title: | Технохімічний контроль виробництва м'ясної промисловості |
Authors: | Стріха, Людмила Олександрівна Strikha, Ludmila Крамаренко, Олександр Сергійович Kramarenko, Alexander |
Issue Date: | 2020 |
Citation: | Технохімічний контроль виробництва м'ясної промисловості : метод. реком. для проведення лабораторних занять для здобувачів вищої освіти СВО "бакалавр", освітньої спеціальності 181-"Харчові технології" денної форми навчання / уклад : О. О. Стріха, О. С. Крамаренко. Миколаїв : МНАУ, 2020. 80 с. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8105 |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tekhnokhimichnyi kontrol.pdf | 914,88 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.