Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8105| Назва: | Технохімічний контроль виробництва м'ясної промисловості |
| Автори: | Стріха, Людмила Олександрівна Strikha, Ludmila Крамаренко, Олександр Сергійович Kramarenko, Alexander |
| Дата публікації: | 2020 |
| Бібліографічний опис: | Технохімічний контроль виробництва м'ясної промисловості : метод. реком. для проведення лабораторних занять для здобувачів вищої освіти СВО "бакалавр", освітньої спеціальності 181-"Харчові технології" денної форми навчання / уклад : О. О. Стріха, О. С. Крамаренко. Миколаїв : МНАУ, 2020. 80 с. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8105 |
| Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Tekhnokhimichnyi kontrol.pdf | 914,88 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.