Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8376
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНікончук, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorNikonchuk, Nataliya-
dc.contributor.authorТкачова, Євгенія Сергіївна-
dc.contributor.authorTkahceva, Evgenia-
dc.contributor.authorДробітько, Антоніна Вікторівна-
dc.contributor.authorDrobitko, Antonina-
dc.contributor.authorКузьома, Віталій Вікторович-
dc.contributor.authorKuz'oma, Vitaliy-
dc.contributor.authorБіліченко, Олександр Степанович-
dc.contributor.authorBilichenko, Alexander-
dc.date.accessioned2021-02-02T12:05:53Z-
dc.date.available2021-02-02T12:05:53Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationБіолого-екологічні особливості овочевих культур : навчальний посібник / Нікончук Н. В. та ін. Миколаїв : МНАУ, 2020. 407 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8376-
dc.description.abstractНавчальний посібник присвячений аналізу біологічних особливостей овочевих рослин. Всебічно розкриті питання класифікації та короткої характеристики родів і видів овочів, які використовуються у виробництві і наукових дослідженнях, розглянуто їх основні морфологічні та фізіологічні властивості. Навчальний посібник надруковано за фінансової підтримки Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва UHBDP, що фінансується Міністерством міжнародних справ Канади, співфінансується та реалізується Менонітською Асоціацією Економічного Розвитку (MEDA) та Благодійною організацією Благодійним фондом «ЛАСКА».uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectкоренеплодиuk_UA
dc.subjectовочеві культуриuk_UA
dc.subjectцибулевіuk_UA
dc.subjectкласифікація овочевих культурuk_UA
dc.titleБіолого-екологічні особливості овочевих культурuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Біолого-екологічні особливості овочевих культур.pdf27,72 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.