Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8376
Title: Біолого-екологічні особливості овочевих культур
Authors: Нікончук, Наталія Володимирівна
Nikonchuk, Nataliya
Ткачова, Євгенія Сергіївна
Tkahceva, Evgenia
Дробітько, Антоніна Вікторівна
Drobitko, Antonina
Кузьома, Віталій Вікторович
Kuz'oma, Vitaliy
Біліченко, Олександр Степанович
Bilichenko, Alexander
Keywords: коренеплоди
овочеві культури
цибулеві
класифікація овочевих культур
Issue Date: 2020
Citation: Біолого-екологічні особливості овочевих культур : навчальний посібник / Нікончук Н. В. та ін. Миколаїв : МНАУ, 2020. 407 с.
Abstract: Навчальний посібник присвячений аналізу біологічних особливостей овочевих рослин. Всебічно розкриті питання класифікації та короткої характеристики родів і видів овочів, які використовуються у виробництві і наукових дослідженнях, розглянуто їх основні морфологічні та фізіологічні властивості. Навчальний посібник надруковано за фінансової підтримки Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва UHBDP, що фінансується Міністерством міжнародних справ Канади, співфінансується та реалізується Менонітською Асоціацією Економічного Розвитку (MEDA) та Благодійною організацією Благодійним фондом «ЛАСКА».
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8376
Appears in Collections:Навчальні посібники (Факультет агротехнологій)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.