Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8424
Назва: | The development of the baking industry in Ukraine |
Інші назви: | Розвиток хлібопекарської галузі в Україні |
Автори: | Ганніченко, Тетяна Анатоліївна, науковий керівник Hannichenko, Tetyana, scientific director Korniienko, K. Корнієнко, К. |
Ключові слова: | хлібопекарська промисловість хліб хлібобулочні вироби їжа baking industry bread bread products food |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Короткий огляд (реферат): | У статті було розглянуто особливості та проблеми розвитку хлібопекарської промисловості,а також спосіб вирішення цих проблем The article deals with peculiarities and problems of baking industry development and the way to solve these problems. |
Опис: | Korniienko K. The development of the baking industry in Ukraine = Розвиток хлібопекарської галузі в Україні // Матеріали студентської конференції Миколаївського національного аграрного університету [Кафедра іноземних мов], 20 березня 2020 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2020. С. 72-75. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8424 |
Розташовується у зібраннях: | Cтудентська конференція кафедри іноземних мов Миколаївського національного аграрного університету - 2020 Статті (Факультет культури і виховання) Статті студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
72-75.pdf | 290,06 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.