Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/847
Назва: | Ефективність переробки та зберігання садівницької продукції в Миколаївській області Эффективность переработки и хранение садоводческой продукции в Николаевской области Efficiency of processing and storage gardening production in the Nikolaev area |
Автори: | Кушнірук, Віктор Степанович Кушнирук, Виктор Степанович Kushniruk, Viktor |
Ключові слова: | Садівницькі підприємства ефективність технології зберігання плодів Садоводческие предприятия эффективность технологии хранения плодов Enterprises of gardeners efficiency technologies storages of garden-stuffs |
Дата публікації: | 2009 |
Бібліографічний опис: | Кушнірук В. С. Ефективність переробки та зберігання садівницької продукції в Миколаївській області / В. С. Кушнірук // Вісник Харківського Національного аграрного університету ім. В. В. Докучаєва. – 2009. – № 14. – С. 85–94. – (Економіка АПК і природокористування). |
Короткий огляд (реферат): | У статті викладені обґрунтування економічної ефективності переробки і зберігання садівничої продукції. Запропоновані заходи щодо удосконалення технологій зберігання завдяки використанню холодильних камер з регульованим газовим середовищем, що дасть можливість продовжити термін зберігання і забезпечити населення плодами і ягодами протягом року. В статье изложены обоснование экономической эффективности переработки и хранения садоводческой продукции. Предложены мероприятия по усовершенствованию технологий хранения благодаря использованию холодильных камер с регулированной газовой средой, которая даст возможность продолжить срок сохраняемости и обеспечить население плодами и ягодами на протяжении года. In article the substantiation of economic efficiency of processing and storage of gardening production are stated. Actions on improvement of technologies of storage owing to use of refrigerating chambers with the regulated gas environment which will enable are offered to continue a shelf life and to provide the population with fruits and berries during a year. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/847 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет менеджменту) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Стаття_№5 Кушнирук В.С.pdf | 213,06 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.