Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8508
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шаповалов, В. В. | - |
dc.contributor.author | Shapovalov, V. V. | - |
dc.contributor.author | Дудяк, Іван Дмитрович | - |
dc.contributor.author | Dudyak, Ivan | - |
dc.date.accessioned | 2021-02-15T13:41:24Z | - |
dc.date.available | 2021-02-15T13:41:24Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8508 | - |
dc.description | Шаповалов В. В., Дудяк І. Д. Технологія виробництва круп // Перлини степового краю : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 25-27 листопада 2020 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2020. С. 55-57. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва круп | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Перлини степового краю - 2020 Статті (Факультет агротехнологій) Статті студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
55-57.pdf | 245,99 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.