Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8508
Назва: | Технологія виробництва круп |
Автори: | Шаповалов, В. В. Shapovalov, V. V. Дудяк, Іван Дмитрович Dudyak, Ivan |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Опис: | Шаповалов В. В., Дудяк І. Д. Технологія виробництва круп // Перлини степового краю : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 25-27 листопада 2020 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2020. С. 55-57. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8508 |
Розташовується у зібраннях: | Перлини степового краю - 2020 Статті (Факультет агротехнологій) Статті студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
55-57.pdf | 245,99 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.