Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8668
Назва: | Виробництво харчових яєць |
Автори: | Патрєва, Людмила Семенівна Patreva, Ludmila Люта, Ірина Миколаївна Lyuta, Iryna |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Виробництво харчових яєць : методичні рекомендації для виконання практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти СВО "Магістр" спеціальності 204 "Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва" денної форми навчання / уклад. : Л. С. Патрєва, І. М. Люта. Миколаїв : МНАУ, 2021. 68 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8668 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
virobnictvo-harchovih-yayec.pdf | 1,34 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.