Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8668
Назва: Виробництво харчових яєць
Автори: Патрєва, Людмила Семенівна
Patreva, Ludmila
Люта, Ірина Миколаївна
Lyuta, Iryna
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Виробництво харчових яєць : методичні рекомендації для виконання практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти СВО "Магістр" спеціальності 204 "Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва" денної форми навчання / уклад. : Л. С. Патрєва, І. М. Люта. Миколаїв : МНАУ, 2021. 68 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8668
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
virobnictvo-harchovih-yayec.pdf1,34 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.