Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 11-20 зі 45.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Стратегічні пріоритети підвищення конкурентоспро-можності аграрного сектора регіону в умовах інтеграції України до ЄСЧерьомухіна, І. С.; Солоха, В. Г.
2019Збалансоване харчування на рівні науково обгрунтованих норм для всіх верств населення УкраїниЯгодзінська, Анна Станіславівна; Yahodzinska, Anna
2019Управління ризиками фінансової діяльності сільськогосподарських підприємствШутяк, О. М.; Shutiak, O.
2019Ефективність використання фінансових ресурсів сільськогосподарських підприємств Львівщини при здійсненні зовнішньоекономічної діяльностіМонда, В. І.; Monda, V.
2019Удосконалення системи управління витратами підприємств АПКПолянко, С. М.; Polianko, S.
2019Ефективність використання майна аграрних підприємств при здійсненні зовнішньоекономічної діяльностіЛаврешина, А. К.; Lavreshyna, A.
2019Концептуальні засади системи HACCP як інструменту управління безпекою харчової продукціїБурковська, Алла Валентинівна; Burkovska, Alla; Бурковська, Анна Іванівна; Burkovskaia, Anna
2019Сучасний стан галузі рослинництва Миколаївської областіГоробченко, Оксана Анатоліївна; Нorobchenko, Oksana; Скрипник, Т. С.; Skrypnyk, T.
2019Технології підвищення конкурентноспроможності підприємств при виході на зовнішній ринокБідна, Д. В.; Bidna, D.
2019Прогнозування та попередження банкрутства сільськогосподарських підприємствГоловченко, Д. В.; Holovchenko, D.