Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8846
Назва: | Збалансоване харчування на рівні науково обгрунтованих норм для всіх верств населення України |
Автори: | Ягодзінська, Анна Станіславівна Yahodzinska, Anna |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Опис: | Ягодзінська А. С. Збалансоване харчування на рівні науково обгрунтованих норм для всіх верств населення України // Формування конкурентоспроможного і соціально-орієнтованого розвитку підприємницьких структур аграрного сектора економіки : матеріали Всеукраїнської Інтернет-конференції, 17-18 жовтня 2019 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2019. С. 121-124. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8846 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет менеджменту) Формування конкурентоспроможного і соціально-орієнтованого розвитку підприємницьких структур аграрного сектора економіки - 2019 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
121-124.pdf | 160,06 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.