Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8825
Назва: | Проблема підвищення якості обслуговування на підприємствах громадського харчування |
Автори: | Стільник, В. В. Stilnyk, V. |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Опис: | Стільник В. В. Проблема підвищення якості обслуговування на підприємствах громадського харчування // Формування конкурентоспроможного і соціально-орієнтованого розвитку підприємницьких структур аграрного сектора економіки : матеріали Всеукраїнської Інтернет-конференції, 17-18 жовтня 2019 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2019. С. 86-88. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8825 |
Розташовується у зібраннях: | Статті студентів МНАУ Формування конкурентоспроможного і соціально-орієнтованого розвитку підприємницьких структур аграрного сектора економіки - 2019 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
86-88.pdf | 116,87 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.