Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8825
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Стільник, В. В. | - |
dc.contributor.author | Stilnyk, V. | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-17T08:56:05Z | - |
dc.date.available | 2021-03-17T08:56:05Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8825 | - |
dc.description | Стільник В. В. Проблема підвищення якості обслуговування на підприємствах громадського харчування // Формування конкурентоспроможного і соціально-орієнтованого розвитку підприємницьких структур аграрного сектора економіки : матеріали Всеукраїнської Інтернет-конференції, 17-18 жовтня 2019 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2019. С. 86-88. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.title | Проблема підвищення якості обслуговування на підприємствах громадського харчування | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті студентів МНАУ Формування конкурентоспроможного і соціально-орієнтованого розвитку підприємницьких структур аграрного сектора економіки - 2019 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
86-88.pdf | 116,87 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.