Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8825
Назва: Проблема підвищення якості обслуговування на підприємствах громадського харчування
Автори: Стільник, В. В.
Stilnyk, V.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Опис: Стільник В. В. Проблема підвищення якості обслуговування на підприємствах громадського харчування // Формування конкурентоспроможного і соціально-орієнтованого розвитку підприємницьких структур аграрного сектора економіки : матеріали Всеукраїнської Інтернет-конференції, 17-18 жовтня 2019 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2019. С. 86-88.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8825
Розташовується у зібраннях:Статті студентів МНАУ
Формування конкурентоспроможного і соціально-орієнтованого розвитку підприємницьких структур аграрного сектора економіки - 2019

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
86-88.pdf116,87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.