Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8891
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Стріха, Людмила Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Strikha, Ludmila | - |
dc.contributor.author | Шевчук, Наталя Петрівна | - |
dc.contributor.author | Shevchuk, Natalya | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-23T07:26:01Z | - |
dc.date.available | 2021-03-23T07:26:01Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Дизайн страв та кондитерських виробів : метод. реком. для проведення лабораторних робіт здобувачами вищої освіти СВО "Бакалавр", спеціальності 181 "Харчові технології" денної форми навчання / уклад. : Л. О. Стріха, Н. П. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2021. 66 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8891 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Дизайн страв та кондитерських виробів | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
dizajn-strav-ta-konditerskih-virobiv.pdf | 3,12 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.