Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8891
Title: | Дизайн страв та кондитерських виробів |
Authors: | Стріха, Людмила Олександрівна Strikha, Ludmila Шевчук, Наталя Петрівна Shevchuk, Natalya |
Issue Date: | 2021 |
Citation: | Дизайн страв та кондитерських виробів : метод. реком. для проведення лабораторних робіт здобувачами вищої освіти СВО "Бакалавр", спеціальності 181 "Харчові технології" денної форми навчання / уклад. : Л. О. Стріха, Н. П. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2021. 66 с. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8891 |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
dizajn-strav-ta-konditerskih-virobiv.pdf | 3,12 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.