Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8891
Title: Дизайн страв та кондитерських виробів
Authors: Стріха, Людмила Олександрівна
Strikha, Ludmila
Шевчук, Наталя Петрівна
Shevchuk, Natalya
Issue Date: 2021
Citation: Дизайн страв та кондитерських виробів : метод. реком. для проведення лабораторних робіт здобувачами вищої освіти СВО "Бакалавр", спеціальності 181 "Харчові технології" денної форми навчання / уклад. : Л. О. Стріха, Н. П. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2021. 66 с.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8891
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
dizajn-strav-ta-konditerskih-virobiv.pdf3,12 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.