Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8892
Назва: | Організація виробництва в закладах харчування |
Автори: | Стріха, Людмила Олександрівна Strikha, Ludmila Шевчук, Наталя Петрівна Shevchuk, Natalya |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Організація виробництва в закладах харчування : метод. реком. для проведення практичних робіт здобувачами вищої освіти СВО "Бакалавр" освітньої спеціальності 181 "Харчові технології" денної форми навчання / уклад. : Л. О. Стріха, Н. П. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2021. 38 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8892 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
organizaciya-virobnictva-v-zakladah-harchuvannya.pdf | 583,51 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.