Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8892
Title: Організація виробництва в закладах харчування
Authors: Стріха, Людмила Олександрівна
Strikha, Ludmila
Шевчук, Наталя Петрівна
Shevchuk, Natalya
Issue Date: 2021
Citation: Організація виробництва в закладах харчування : метод. реком. для проведення практичних робіт здобувачами вищої освіти СВО "Бакалавр" освітньої спеціальності 181 "Харчові технології" денної форми навчання / уклад. : Л. О. Стріха, Н. П. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2021. 38 с.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8892
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
organizaciya-virobnictva-v-zakladah-harchuvannya.pdf583,51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.