Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8957
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРожкова, Т. О.-
dc.contributor.authorRozhkovа, T. O.-
dc.date.accessioned2021-03-29T12:34:39Z-
dc.date.available2021-03-29T12:34:39Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationРожкова Т. О. Вплив водних екстактів рослин роду Allium на мікофлору насіння та розвиток проростків пшениці озимої // Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2020. Вип. 3(107). С. 53-61.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8957-
dc.description.abstractThe effect of aqueous extracts of A. sativum and A. cepa on the mycoflora of winter wheat grown in the NorthEastern Ukraine during 2017–2019 was investigated. The treatment of seeds with the extracts led to changes in the fungal complex: the decrease in the number of some fungi provoked an increase in others or the appearance of new ones. The most effective was the use of A. sativum. The study of the effects of aqueous extracts on the mycelial growthuk_UA
dc.description.abstractДосліджено вплив водних екстрактів A. sativum та A. cepa на мікофлору насіння пшениці озимої, вирощеної в умовах Північного Сходу України впродовж 2017-2019 рр. Обробка насіння екстрактами призвела до змін у грибному комплексі: зменшення кількості одних грибів спровокувало збільшення інших чи появу нових. Найефективнішим було застосування A. sativum. Вивчення впливу водних екстрактів на ріст колоній грибів мікофлори мало різні результати: від його відсутності до 100%-го інгібування.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectмікофлора насінняuk_UA
dc.subjectпшениця озимаuk_UA
dc.subjectводні екстрактиuk_UA
dc.subjectAllium sativumuk_UA
dc.subjectAllium cepauk_UA
dc.subjectвідсоток інгібуванняuk_UA
dc.subjectseed mycoflorauk_UA
dc.subjectwinter wheatuk_UA
dc.subjectaqueous extractsuk_UA
dc.subjectAllium sativumuk_UA
dc.subjectAllium cepauk_UA
dc.subjectpercentage inhibitionuk_UA
dc.titleВплив водних екстактів рослин роду Allium на мікофлору насіння та розвиток проростків пшениці озимоїuk_UA
dc.title.alternativeThe influence of aqueous extracts of Allium genus plants on the mycoflora of seeds and the development of winter wheat seedlingsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2020. - Вип. 3 (107)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n107v3r2020rozhkovа.pdf652,59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.