Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/899
Назва: Хімічні показники продуктів забою свиней червоної білопоясої породи при різних методах розведення
Химические показатели продуктов забоя свиней красной белопоясой породы
Chemical indexes of killing products of pigs of red whitebelt breed
Автори: Галімов, Сергій Миколайович
Галимов, Сергей Николаевич
Galimov, Sergei
Ключові слова: Мясо
сало
кислотность
общая влажность
сухое вещество
жир
протеин
зола
Meat
fat
acidity
total moisture
dry substance
protein
lipid
ashes
Дата публікації: 2013
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Галімов С. М. Хімічні показники продуктів забою свиней червоної білопоясої породи при різних методах розведення / С. М. Галімов // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – Миколаїв : МНАУ, 2013. –Вип. 2 (72). – С. 158-163.
Короткий огляд (реферат): В статі подано хімічні показники продуктів забою свиней червоної білопоясої породи м’ясних свиней при чистопородному розведені та схрещуванні. Встановлено, що тварини від поєднання червоної білопоясої породи з кнурами породи ландрас мали значно кращі хімічні показники якості м’яса та сала знаходились в межах норми, та в межах піддослідних груп вірогідної різниці не встановлено.
В статье показано химические показатели продуктов забоя свиней красной белопоясой породи мясных свиней при чистопородном разведении и скрещивании. Установили, что животные от комбинаций красной бклопоясой породы з хряками породы ландрас имели значительно лучшие забойные показатели. Качество мяса и сала находилось в пределах нормы.
In the article slaughter chemical indexes of killing products of meat-type pigs of red whitebelt breed within pure breeding and crossing are presented. It is established that pigs from crossing of red whitebelt pigs with he-swines of ladnrace breed had sufficiently better killing qualities. The quality of meat and fat was within normal limits, and there was no significant difference within experimental groups.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/899
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2013. - Вип. 2 (72).
Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Статья_Николаев2013.doc75,5 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.