Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/903
Назва: Особливості формування експортного потенціалу підприємств виноградарсько-виноробного підкомплексу Миколаївської області
Особенности формирования экспортного потенциала предприятий виноградарско-винодельного подкомплекса Николаевской области
Features of formation of the export potential of enterprises viticulture and wine sub-region of Nikolayev
Автори: Мельник, Ірина Олегівна
Мельник, Ирина Олеговна
Melnik, Irina
Ключові слова: Експортний потенціал
складові експортного потенціалу
виноробство
виноградарські підприємства
Экспортный потенциал
составляющие экспортного потенциала
виноделие
виноградарские предприятия
Innovative
components export potential
wine
wine growing businesses
Дата публікації: 2011
Бібліографічний опис: Мельник І. О. Особливості формування експортного потенціалу підприємств виноградарсько-виноробного підкомплексу Миколаївської області / І. О. Мельник // Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. – Чернівці ; Луцьк : ЧТЕІ КНТЕУ, 2011. – Вип. ІІ (42), Ч.2, Т.1. Економічні науки. – С. 256-260.
Короткий огляд (реферат): Розглянуту теоретичні та практичні питання формування експортного потенціалу підприємств виноградарсько-виноробного підкомплексу
Рассмотрены теоретические и практические вопросы формирования экспортного потенциала предприятий виноградарско-винодельческого предприятия
The theoretical and practical aspects of forming enterprises export potential of viticulture and wine-sub
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/903
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття_4.doc73 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.