Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/903
Назва: | Особливості формування експортного потенціалу підприємств виноградарсько-виноробного підкомплексу Миколаївської області Особенности формирования экспортного потенциала предприятий виноградарско-винодельного подкомплекса Николаевской области Features of formation of the export potential of enterprises viticulture and wine sub-region of Nikolayev |
Автори: | Мельник, Ірина Олегівна Мельник, Ирина Олеговна Melnik, Irina |
Ключові слова: | Експортний потенціал складові експортного потенціалу виноробство виноградарські підприємства Экспортный потенциал составляющие экспортного потенциала виноделие виноградарские предприятия Innovative components export potential wine wine growing businesses |
Дата публікації: | 2011 |
Бібліографічний опис: | Мельник І. О. Особливості формування експортного потенціалу підприємств виноградарсько-виноробного підкомплексу Миколаївської області / І. О. Мельник // Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. – Чернівці ; Луцьк : ЧТЕІ КНТЕУ, 2011. – Вип. ІІ (42), Ч.2, Т.1. Економічні науки. – С. 256-260. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуту теоретичні та практичні питання формування експортного потенціалу підприємств виноградарсько-виноробного підкомплексу Рассмотрены теоретические и практические вопросы формирования экспортного потенциала предприятий виноградарско-винодельческого предприятия The theoretical and practical aspects of forming enterprises export potential of viticulture and wine-sub |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/903 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет менеджменту) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Стаття_4.doc | 73 kB | Microsoft Word | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.