Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9079
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Підпала, Тетяна Василівна | - |
dc.contributor.author | Podpalaya, Tatiana | - |
dc.date.accessioned | 2021-04-14T08:07:59Z | - |
dc.date.available | 2021-04-14T08:07:59Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Технологія виробництва молока і яловичини : метод. реком. для лабораторних занять для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" освітньої спеціальності 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / уклад. Т. В. Підпала. Миколаїв : МНАУ, 2020. 66 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9079 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва молока і яловичини | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tehnologiya-virobnictva-moloka-i-yalovichini.pdf | 1,54 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.