Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9079
Назва: | Технологія виробництва молока і яловичини |
Автори: | Підпала, Тетяна Василівна Podpalaya, Tatiana |
Дата публікації: | 2020 |
Бібліографічний опис: | Технологія виробництва молока і яловичини : метод. реком. для лабораторних занять для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" освітньої спеціальності 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / уклад. Т. В. Підпала. Миколаїв : МНАУ, 2020. 66 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9079 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tehnologiya-virobnictva-moloka-i-yalovichini.pdf | 1,54 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.