Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9187
Назва: | Технологія виробництва кулінарної продукції. Частина 1 |
Автори: | Данильчук, Галина Анатоліївна Danylchuk, Galina Петрова, Олена Іванівна Petrova, Olena Стріха, Людмила Олександрівна Strikha, Ludmila |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Технологія виробництва кулінарної продукції. Частина 1 : метод. реком. для виконання лабораторних занять здобувачами вищої освіти СВО "Бакалавр" освітньої спеціальності 181 "Харчові технології", денної форми навчання / уклад. : Г. А. Данильчук, О. І. Петрова, Л. О. Стріха. Миколаїв : МНАУ, 2021. 106 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9187 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tehnologiya-virobnictva-kulinarnoyi-produkciyi-chastina-1.pdf | 2,56 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.