Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9286
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Стародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Starodubets, Aleksey, scientific director | - |
dc.contributor.author | Ветушняк, Т. Ю. | - |
dc.contributor.author | Vetyshnyak, T. | - |
dc.date.accessioned | 2021-05-19T09:05:33Z | - |
dc.date.available | 2021-05-19T09:05:33Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9286 | - |
dc.description | Ветушняк Т. Ю. Етапи впровадження технічних умов на м’ясопереробних підприємствах // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14). С. 44-48. | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті розглянуто та досліджено етапи впровадження технічних умов на м’ясопереробному підприємстві, впроваджено технічні умови відповідно вимогам, що викладено в ДСТУ1.5:2003 на м’ясопереробному підприємстві, тобто впровадження обов’язкового документу, що регламентує - порядок виробництва, вимоги до сировини і матеріалів, методів контролю якості готової продукції та іншим аспектам виробництва. | uk_UA |
dc.description.abstract | In the article the stages of introduction of technical requirements are considered and investigational on the enterprise of processing of meat, technical requirements are inculcated according to requirements, that it is expounded in DSTU 1.5: 2003 on the enterprise of processing of meat, id est introduction of obligatory document that regulates is an order of production, requirement to raw material and materials, methods of control of quality of the prepared products and to other aspects of production. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | ДСТУ 1.5:2003 | uk_UA |
dc.subject | технічні умови | uk_UA |
dc.subject | етапи впровадження | uk_UA |
dc.subject | м’ясопереробні підприємства | uk_UA |
dc.subject | DSTU 1.5: 2003 | uk_UA |
dc.subject | technical requirements | uk_UA |
dc.subject | stages of introduction | uk_UA |
dc.subject | enterprise of processing of meat | uk_UA |
dc.title | Етапи впровадження технічних умов на м’ясопереробних підприємствах | uk_UA |
dc.title.alternative | The stages of introduction of technical requirements are on the enterprises of processing of meat | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
44-48.pdf | 438,12 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.