Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9286
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСтародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorStarodubets, Aleksey, scientific director-
dc.contributor.authorВетушняк, Т. Ю.-
dc.contributor.authorVetyshnyak, T.-
dc.date.accessioned2021-05-19T09:05:33Z-
dc.date.available2021-05-19T09:05:33Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9286-
dc.descriptionВетушняк Т. Ю. Етапи впровадження технічних умов на м’ясопереробних підприємствах // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14). С. 44-48.uk_UA
dc.description.abstractУ статті розглянуто та досліджено етапи впровадження технічних умов на м’ясопереробному підприємстві, впроваджено технічні умови відповідно вимогам, що викладено в ДСТУ1.5:2003 на м’ясопереробному підприємстві, тобто впровадження обов’язкового документу, що регламентує - порядок виробництва, вимоги до сировини і матеріалів, методів контролю якості готової продукції та іншим аспектам виробництва.uk_UA
dc.description.abstractIn the article the stages of introduction of technical requirements are considered and investigational on the enterprise of processing of meat, technical requirements are inculcated according to requirements, that it is expounded in DSTU 1.5: 2003 on the enterprise of processing of meat, id est introduction of obligatory document that regulates is an order of production, requirement to raw material and materials, methods of control of quality of the prepared products and to other aspects of production.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectДСТУ 1.5:2003uk_UA
dc.subjectтехнічні умовиuk_UA
dc.subjectетапи впровадженняuk_UA
dc.subjectм’ясопереробні підприємстваuk_UA
dc.subjectDSTU 1.5: 2003uk_UA
dc.subjecttechnical requirementsuk_UA
dc.subjectstages of introductionuk_UA
dc.subjectenterprise of processing of meatuk_UA
dc.titleЕтапи впровадження технічних умов на м’ясопереробних підприємствахuk_UA
dc.title.alternativeThe stages of introduction of technical requirements are on the enterprises of processing of meatuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
44-48.pdf438,12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.