Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9286
Title: Етапи впровадження технічних умов на м’ясопереробних підприємствах
Other Titles: The stages of introduction of technical requirements are on the enterprises of processing of meat
Authors: Стародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник
Starodubets, Aleksey, scientific director
Ветушняк, Т. Ю.
Vetyshnyak, T.
Keywords: ДСТУ 1.5:2003
технічні умови
етапи впровадження
м’ясопереробні підприємства
DSTU 1.5: 2003
technical requirements
stages of introduction
enterprise of processing of meat
Issue Date: 2020
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Abstract: У статті розглянуто та досліджено етапи впровадження технічних умов на м’ясопереробному підприємстві, впроваджено технічні умови відповідно вимогам, що викладено в ДСТУ1.5:2003 на м’ясопереробному підприємстві, тобто впровадження обов’язкового документу, що регламентує - порядок виробництва, вимоги до сировини і матеріалів, методів контролю якості готової продукції та іншим аспектам виробництва.
In the article the stages of introduction of technical requirements are considered and investigational on the enterprise of processing of meat, technical requirements are inculcated according to requirements, that it is expounded in DSTU 1.5: 2003 on the enterprise of processing of meat, id est introduction of obligatory document that regulates is an order of production, requirement to raw material and materials, methods of control of quality of the prepared products and to other aspects of production.
Description: Ветушняк Т. Ю. Етапи впровадження технічних умов на м’ясопереробних підприємствах // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14). С. 44-48.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9286
Appears in Collections:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
44-48.pdf438,12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.