Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/930
Title: | Виробництво органічної продукції як фактор підвищення конкурентоспроможності АПК Производство органической продукции как фактор повышения конкурентоспособности АПК Organic production as a factor improve the competitiveness of agribusiness |
Authors: | Христенко, Ольга Андріївна Христенко, Ольга Андреевна Khristenko, Olga |
Keywords: | Конкурентоспроможність органічна продукція глобалізація Конкурентоспособность органическая продукция глобализация Competitiveness organic products globalization |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Миколаївський державний аграрний університет |
Citation: | Христенко О. А. Виробництво органічної продукції як фактор підвищення конкурентоспроможності АПК / О. А. Христенко // Матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., 10 – 11 жовтня 2012 р. : тези допов. – Миколаїв : МДАУ, 2012. – С. 24-26. |
Abstract: | Обгрунтовано переваги виробництва органічної продукції. Визначено необхідність наявності товаровиробників екологічно чистої продукції. Обоснованы преимущества производства органической продукции. Определена необходимость наличия товаропроизводителей экологически чистой продукции. The advantage of organic production. Definitely need for producers of environmentally friendly products. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/930 |
Appears in Collections: | Статті (Факультет менеджменту) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.