Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/930
Title: Виробництво органічної продукції як фактор підвищення конкурентоспроможності АПК
Производство органической продукции как фактор повышения конкурентоспособности АПК
Organic production as a factor improve the competitiveness of agribusiness
Authors: Христенко, Ольга Андріївна
Христенко, Ольга Андреевна
Khristenko, Olga
Keywords: Конкурентоспроможність
органічна продукція
глобалізація
Конкурентоспособность
органическая продукция
глобализация
Competitiveness
organic products
globalization
Issue Date: 2012
Publisher: Миколаївський державний аграрний університет
Citation: Христенко О. А. Виробництво органічної продукції як фактор підвищення конкурентоспроможності АПК / О. А. Христенко // Матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., 10 – 11 жовтня 2012 р. : тези допов. – Миколаїв : МДАУ, 2012. – С. 24-26.
Abstract: Обгрунтовано переваги виробництва органічної продукції. Визначено необхідність наявності товаровиробників екологічно чистої продукції.
Обоснованы преимущества производства органической продукции. Определена необходимость наличия товаропроизводителей экологически чистой продукции.
The advantage of organic production. Definitely need for producers of environmentally friendly products.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/930
Appears in Collections:Статті (Факультет менеджменту)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
АПК.docx15,25 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.