Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9314
Назва: | Удосконалення технологічних процесів виробництва томатів консервованих |
Інші назви: | Improvement of technological processes of production of tomatoes canned |
Автори: | Стародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник Starodubets, Aleksey, scientific director Зайцев, С. М. Zaytsev, S. |
Ключові слова: | томат якість стандарт України сировина консервована продукція tomato quality standard of Ukraine raw material canned products |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Короткий огляд (реферат): | У статті освітленні основні технологічні етапи які проходять плоди томату як сировина - до готової продукції. Наведені приклади основних показників якості сировини. Крім того наведено деякі критерії через які томати втрачають свою якість. In the article illumination the basic technological stages pass that garden-stuffs of tomato as raw material - to the prepared products. Examples of basic indexes of quality of raw material are made. In addition some criteria over are brought through what tomatoes lose the quality. |
Опис: | Зайцев С. М. Удосконалення технологічних процесів виробництва томатів консервованих // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14). С. 81 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9314 |
Розташовується у зібраннях: | Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
81-87.pdf | 383,22 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.