Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9340
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСтародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorStarodubets, Aleksey, scientific director-
dc.contributor.authorМаковецький, Д. М.-
dc.contributor.authorMakovetskiy, D.-
dc.date.accessioned2021-05-25T10:55:09Z-
dc.date.available2021-05-25T10:55:09Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9340-
dc.descriptionМаковецький Д. М. Особливості технології виробництва свинини в умовах ТОВ «Таврійські свині» Скадовського району Херсонської області // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14). С. 142-147.uk_UA
dc.description.abstractУ статті проведено аналіз технології виробництва свинини в умовах ТОВ „Таврійські свині” та розроблено на його основі заходи щодо її удосконалення. Досліджено вплив способу годівлі залежно від чисельності груп та кратності годівлі показників приростів відгодівельного поголів’я.uk_UA
dc.description.abstractIn the article the analysis of technology of production of pork is conducted in the conditions of LTD "Tavriyski svyni " and events are worked out on his basis in relation to her improvement. Influence of method of feeding is investigational depending on the quantity of groups and multipleness of feeding of indexes of increases of fattening population.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectсвиніuk_UA
dc.subjectсвининаuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectм'ясоuk_UA
dc.subjectвідтворенняuk_UA
dc.subjectфермаuk_UA
dc.subjectpigsuk_UA
dc.subjectporkuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectmeatuk_UA
dc.subjectrecreationuk_UA
dc.subjectfarmuk_UA
dc.titleОсобливості технології виробництва свинини в умовах ТОВ «Таврійські свині» Скадовського району Херсонської областіuk_UA
dc.title.alternativeFeatures of technology of production of pork in the conditions of LTD "Tavriyski svyni" district of of Skadovsk of Kherson areauk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
142-147.pdf389,31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.