Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9340
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Стародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Starodubets, Aleksey, scientific director | - |
dc.contributor.author | Маковецький, Д. М. | - |
dc.contributor.author | Makovetskiy, D. | - |
dc.date.accessioned | 2021-05-25T10:55:09Z | - |
dc.date.available | 2021-05-25T10:55:09Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9340 | - |
dc.description | Маковецький Д. М. Особливості технології виробництва свинини в умовах ТОВ «Таврійські свині» Скадовського району Херсонської області // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14). С. 142-147. | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті проведено аналіз технології виробництва свинини в умовах ТОВ „Таврійські свині” та розроблено на його основі заходи щодо її удосконалення. Досліджено вплив способу годівлі залежно від чисельності груп та кратності годівлі показників приростів відгодівельного поголів’я. | uk_UA |
dc.description.abstract | In the article the analysis of technology of production of pork is conducted in the conditions of LTD "Tavriyski svyni " and events are worked out on his basis in relation to her improvement. Influence of method of feeding is investigational depending on the quantity of groups and multipleness of feeding of indexes of increases of fattening population. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | свині | uk_UA |
dc.subject | свинина | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | м'ясо | uk_UA |
dc.subject | відтворення | uk_UA |
dc.subject | ферма | uk_UA |
dc.subject | pigs | uk_UA |
dc.subject | pork | uk_UA |
dc.subject | technology | uk_UA |
dc.subject | meat | uk_UA |
dc.subject | recreation | uk_UA |
dc.subject | farm | uk_UA |
dc.title | Особливості технології виробництва свинини в умовах ТОВ «Таврійські свині» Скадовського району Херсонської області | uk_UA |
dc.title.alternative | Features of technology of production of pork in the conditions of LTD "Tavriyski svyni" district of of Skadovsk of Kherson area | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
142-147.pdf | 389,31 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.