Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9340
Title: Особливості технології виробництва свинини в умовах ТОВ «Таврійські свині» Скадовського району Херсонської області
Other Titles: Features of technology of production of pork in the conditions of LTD "Tavriyski svyni" district of of Skadovsk of Kherson area
Authors: Стародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник
Starodubets, Aleksey, scientific director
Маковецький, Д. М.
Makovetskiy, D.
Keywords: свині
свинина
технологія
м'ясо
відтворення
ферма
pigs
pork
technology
meat
recreation
farm
Issue Date: 2020
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Abstract: У статті проведено аналіз технології виробництва свинини в умовах ТОВ „Таврійські свині” та розроблено на його основі заходи щодо її удосконалення. Досліджено вплив способу годівлі залежно від чисельності груп та кратності годівлі показників приростів відгодівельного поголів’я.
In the article the analysis of technology of production of pork is conducted in the conditions of LTD "Tavriyski svyni " and events are worked out on his basis in relation to her improvement. Influence of method of feeding is investigational depending on the quantity of groups and multipleness of feeding of indexes of increases of fattening population.
Description: Маковецький Д. М. Особливості технології виробництва свинини в умовах ТОВ «Таврійські свині» Скадовського району Херсонської області // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14). С. 142-147.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9340
Appears in Collections:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
142-147.pdf389,31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.