Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9344
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorPetrova, Olena, scientific director-
dc.contributor.authorМогилівська, А. І.-
dc.contributor.authorMogilevskaya, A.-
dc.date.accessioned2021-05-25T12:12:36Z-
dc.date.available2021-05-25T12:12:36Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9344-
dc.descriptionМогилівська А. І. Використання яловичини, одержаної від тварин різних вагових кондицій для виробництва ковбас // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14). С. 168-172.uk_UA
dc.description.abstractВ статті наведено результати досліджень щодо вивчення ефективності використання яловичини, одержаної від тварин різних вагових кондицій та визначення виходу і якості варених ковбас за класичної технології виробництва.uk_UA
dc.description.abstractThe article presents the results of studies to study the efficiency of use of beef obtained from animals of different weight conditions and determine the yield and quality of cooked sausages by classical production technology.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectвелика рогата худобаuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectвідгодівляuk_UA
dc.subjectяловичинаuk_UA
dc.subjectварена ковбасаuk_UA
dc.subjectорганолептична оцінкаuk_UA
dc.subjectcattleuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectfatteninguk_UA
dc.subjectbeefuk_UA
dc.subjectboiled sausageuk_UA
dc.subjectorganoleptic evaluationuk_UA
dc.titleВикористання яловичини, одержаної від тварин різних вагових кондицій для виробництва ковбасuk_UA
dc.title.alternativeUse of beef obtained from animals of different weight conditions for the production of sausageuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
168-172.pdf394,14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.