Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9344
Title: Використання яловичини, одержаної від тварин різних вагових кондицій для виробництва ковбас
Other Titles: Use of beef obtained from animals of different weight conditions for the production of sausage
Authors: Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник
Petrova, Olena, scientific director
Могилівська, А. І.
Mogilevskaya, A.
Keywords: велика рогата худоба
технологія
відгодівля
яловичина
варена ковбаса
органолептична оцінка
cattle
technology
fattening
beef
boiled sausage
organoleptic evaluation
Issue Date: 2020
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Abstract: В статті наведено результати досліджень щодо вивчення ефективності використання яловичини, одержаної від тварин різних вагових кондицій та визначення виходу і якості варених ковбас за класичної технології виробництва.
The article presents the results of studies to study the efficiency of use of beef obtained from animals of different weight conditions and determine the yield and quality of cooked sausages by classical production technology.
Description: Могилівська А. І. Використання яловичини, одержаної від тварин різних вагових кондицій для виробництва ковбас // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14). С. 168-172.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9344
Appears in Collections:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
168-172.pdf394,14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.