Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9352
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorPetrova, Olena, scientific director-
dc.contributor.authorПіяк, С. С.-
dc.contributor.authorPiyak, S.-
dc.date.accessioned2021-05-26T09:04:02Z-
dc.date.available2021-05-26T09:04:02Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9352-
dc.descriptionПіяк С. С. Використання м’яса різної видової належності в технології виробництва ковбас // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14). С. 198-200.uk_UA
dc.description.abstractВ статті наведено результати термічного оброблення напівкопчених ковбас з використовуванням різних співвідношень основної сировини в т.ч. м'яса курячого механічного обвалювання. В зв’язку з широким використанням м’яса птиці механічного обвалювання необхідно продовжити вивчення особливостей формування готової продукції.uk_UA
dc.description.abstractThe results of heat treatment of semi-smoked sausages using different ratios of the main raw material, incl. mechanical chicken meat boning. Due to the widespread use of poultry meat, mechanical exploration needs to be further explored.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectковбасиuk_UA
dc.subjectуніверсальні термокамериuk_UA
dc.subjectобладнанняuk_UA
dc.subjectм’ясоuk_UA
dc.subjectфаршuk_UA
dc.subjectковбасні батониuk_UA
dc.subjectоболонкиuk_UA
dc.subjectsausagesuk_UA
dc.subjectuniversal heat chambersuk_UA
dc.subjectequipmentuk_UA
dc.subjectmeatuk_UA
dc.subjectminced meatuk_UA
dc.subjectsausage loavesuk_UA
dc.subjectshelluk_UA
dc.titleВикористання м’яса різної видової належності в технології виробництва ковбасuk_UA
dc.title.alternativeUse of meat of different specific accessories in sausage production technologyuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
198-200.pdf360,31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.