Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9352
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Petrova, Olena, scientific director | - |
dc.contributor.author | Піяк, С. С. | - |
dc.contributor.author | Piyak, S. | - |
dc.date.accessioned | 2021-05-26T09:04:02Z | - |
dc.date.available | 2021-05-26T09:04:02Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9352 | - |
dc.description | Піяк С. С. Використання м’яса різної видової належності в технології виробництва ковбас // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14). С. 198-200. | uk_UA |
dc.description.abstract | В статті наведено результати термічного оброблення напівкопчених ковбас з використовуванням різних співвідношень основної сировини в т.ч. м'яса курячого механічного обвалювання. В зв’язку з широким використанням м’яса птиці механічного обвалювання необхідно продовжити вивчення особливостей формування готової продукції. | uk_UA |
dc.description.abstract | The results of heat treatment of semi-smoked sausages using different ratios of the main raw material, incl. mechanical chicken meat boning. Due to the widespread use of poultry meat, mechanical exploration needs to be further explored. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | ковбаси | uk_UA |
dc.subject | універсальні термокамери | uk_UA |
dc.subject | обладнання | uk_UA |
dc.subject | м’ясо | uk_UA |
dc.subject | фарш | uk_UA |
dc.subject | ковбасні батони | uk_UA |
dc.subject | оболонки | uk_UA |
dc.subject | sausages | uk_UA |
dc.subject | universal heat chambers | uk_UA |
dc.subject | equipment | uk_UA |
dc.subject | meat | uk_UA |
dc.subject | minced meat | uk_UA |
dc.subject | sausage loaves | uk_UA |
dc.subject | shell | uk_UA |
dc.title | Використання м’яса різної видової належності в технології виробництва ковбас | uk_UA |
dc.title.alternative | Use of meat of different specific accessories in sausage production technology | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
198-200.pdf | 360,31 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.