Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9352
Title: | Використання м’яса різної видової належності в технології виробництва ковбас |
Other Titles: | Use of meat of different specific accessories in sausage production technology |
Authors: | Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник Petrova, Olena, scientific director Піяк, С. С. Piyak, S. |
Keywords: | ковбаси універсальні термокамери обладнання м’ясо фарш ковбасні батони оболонки sausages universal heat chambers equipment meat minced meat sausage loaves shell |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Abstract: | В статті наведено результати термічного оброблення напівкопчених ковбас з використовуванням різних співвідношень основної сировини в т.ч. м'яса курячого механічного обвалювання. В зв’язку з широким використанням м’яса птиці механічного обвалювання необхідно продовжити вивчення особливостей формування готової продукції. The results of heat treatment of semi-smoked sausages using different ratios of the main raw material, incl. mechanical chicken meat boning. Due to the widespread use of poultry meat, mechanical exploration needs to be further explored. |
Description: | Піяк С. С. Використання м’яса різної видової належності в технології виробництва ковбас // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14). С. 198-200. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9352 |
Appears in Collections: | Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
198-200.pdf | 360,31 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.