Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9352| Title: | Використання м’яса різної видової належності в технології виробництва ковбас |
| Other Titles: | Use of meat of different specific accessories in sausage production technology |
| Authors: | Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник Petrova, Olena, scientific director Піяк, С. С. Piyak, S. |
| Keywords: | ковбаси універсальні термокамери обладнання м’ясо фарш ковбасні батони оболонки sausages universal heat chambers equipment meat minced meat sausage loaves shell |
| Issue Date: | 2020 |
| Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
| Abstract: | В статті наведено результати термічного оброблення напівкопчених ковбас з використовуванням різних співвідношень основної сировини в т.ч. м'яса курячого механічного обвалювання. В зв’язку з широким використанням м’яса птиці механічного обвалювання необхідно продовжити вивчення особливостей формування готової продукції. The results of heat treatment of semi-smoked sausages using different ratios of the main raw material, incl. mechanical chicken meat boning. Due to the widespread use of poultry meat, mechanical exploration needs to be further explored. |
| Description: | Піяк С. С. Використання м’яса різної видової належності в технології виробництва ковбас // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14). С. 198-200. |
| URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9352 |
| Appears in Collections: | Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 198-200.pdf | 360,31 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.