Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9352
Title: Використання м’яса різної видової належності в технології виробництва ковбас
Other Titles: Use of meat of different specific accessories in sausage production technology
Authors: Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник
Petrova, Olena, scientific director
Піяк, С. С.
Piyak, S.
Keywords: ковбаси
універсальні термокамери
обладнання
м’ясо
фарш
ковбасні батони
оболонки
sausages
universal heat chambers
equipment
meat
minced meat
sausage loaves
shell
Issue Date: 2020
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Abstract: В статті наведено результати термічного оброблення напівкопчених ковбас з використовуванням різних співвідношень основної сировини в т.ч. м'яса курячого механічного обвалювання. В зв’язку з широким використанням м’яса птиці механічного обвалювання необхідно продовжити вивчення особливостей формування готової продукції.
The results of heat treatment of semi-smoked sausages using different ratios of the main raw material, incl. mechanical chicken meat boning. Due to the widespread use of poultry meat, mechanical exploration needs to be further explored.
Description: Піяк С. С. Використання м’яса різної видової належності в технології виробництва ковбас // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14). С. 198-200.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9352
Appears in Collections:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
198-200.pdf360,31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.