Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9354
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Стародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Starodubets, Aleksey, scientific director | - |
dc.contributor.author | Скворцова, А. М. | - |
dc.contributor.author | Skvorcova, А. | - |
dc.date.accessioned | 2021-05-26T11:20:04Z | - |
dc.date.available | 2021-05-26T11:20:04Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9354 | - |
dc.description | Скворцова А. М. Етапи удосконалення стандарту на молоко-сировину в україні і доведення його показників до міжнародних вимог // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14). С. 210-215. | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті досліджено та проаналізовано показники якості молока-сировини відповідно до ДСТУ 3662 від 97 до 2018 року. Описано етапи становлення основних вимог до молока-сировини, що реалізуються на переробні підприємства. | uk_UA |
dc.description.abstract | In the article investigational and the indexes of quality of raw milk-material are analysed in accordance with DSTU 3662 2018 from 97 to. The stages of becoming of the basic requirements to raw milk-material, that will be realized on reprocessors, are described. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | стандарт | uk_UA |
dc.subject | ДСТУ 3662 | uk_UA |
dc.subject | молоко-сировина | uk_UA |
dc.subject | якісні показники | uk_UA |
dc.subject | органолептичні показники | uk_UA |
dc.subject | фізико-хімічні показники | uk_UA |
dc.subject | standard | uk_UA |
dc.subject | DSTU 3662 | uk_UA |
dc.subject | raw milk-material | uk_UA |
dc.subject | quality indexes | uk_UA |
dc.subject | measurement with naked eye indexes | uk_UA |
dc.subject | physical and chemical indexes | uk_UA |
dc.title | Етапи удосконалення стандарту на молоко-сировину в україні і доведення його показників до міжнародних вимог | uk_UA |
dc.title.alternative | The stages of improvement of standard are on raw milk-material in ukraine and leading to of it indexes to international requirements | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
210-215.pdf | 402,15 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.