Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9354
Title: | Етапи удосконалення стандарту на молоко-сировину в україні і доведення його показників до міжнародних вимог |
Other Titles: | The stages of improvement of standard are on raw milk-material in ukraine and leading to of it indexes to international requirements |
Authors: | Стародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник Starodubets, Aleksey, scientific director Скворцова, А. М. Skvorcova, А. |
Keywords: | стандарт ДСТУ 3662 молоко-сировина якісні показники органолептичні показники фізико-хімічні показники standard DSTU 3662 raw milk-material quality indexes measurement with naked eye indexes physical and chemical indexes |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Abstract: | У статті досліджено та проаналізовано показники якості молока-сировини відповідно до ДСТУ 3662 від 97 до 2018 року. Описано етапи становлення основних вимог до молока-сировини, що реалізуються на переробні підприємства. In the article investigational and the indexes of quality of raw milk-material are analysed in accordance with DSTU 3662 2018 from 97 to. The stages of becoming of the basic requirements to raw milk-material, that will be realized on reprocessors, are described. |
Description: | Скворцова А. М. Етапи удосконалення стандарту на молоко-сировину в україні і доведення його показників до міжнародних вимог // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14). С. 210-215. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9354 |
Appears in Collections: | Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
210-215.pdf | 402,15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.