Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9357
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСтародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorStarodubets, Aleksey, scientific director-
dc.contributor.authorСторожук, А. П.-
dc.contributor.authorStorozhuk, A.-
dc.date.accessioned2021-05-26T11:54:24Z-
dc.date.available2021-05-26T11:54:24Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9357-
dc.descriptionСторожук А. П. Основні нормативні показники організації роботи в кав’ярнях // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14). С. 216-222.uk_UA
dc.description.abstractУ статті досліджено та проаналізовано основні нормативні показники організації роботи в кав’ярнях. Обґрунтовано та досліджено вимоги до сировини, якості розчинної та натуральної кави, води та молока, упаковки та умов зберігання з метою підвищення конкурентоспроможності та якості готової продукції.uk_UA
dc.description.abstractThe article examines and analyzes the main normative indicators of the organization of coffee shops. Requirements for raw materials, quality of instant and natural coffee, water and milk, packaging and storage conditions have been substantiated and investigated in order to increase the competitiveness and quality of the finished product.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectсистема управління якістюuk_UA
dc.subjectякість продукціїuk_UA
dc.subjectсировинаuk_UA
dc.subjectрозчинна каваuk_UA
dc.subjectнатуральна каваuk_UA
dc.subjectкаво-машиниuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectquality management systemuk_UA
dc.subjectproduct qualityuk_UA
dc.subjectraw materialsuk_UA
dc.subjectinstant coffeeuk_UA
dc.subjectnatural coffeeuk_UA
dc.subjectcoffee machinesuk_UA
dc.subjectcompetitivenessuk_UA
dc.titleОсновні нормативні показники організації роботи в кав’ярняхuk_UA
dc.title.alternativeMain regulatory indicators of coffee organizationuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
216-222.pdf373,23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.