Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9357
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Стародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Starodubets, Aleksey, scientific director | - |
dc.contributor.author | Сторожук, А. П. | - |
dc.contributor.author | Storozhuk, A. | - |
dc.date.accessioned | 2021-05-26T11:54:24Z | - |
dc.date.available | 2021-05-26T11:54:24Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9357 | - |
dc.description | Сторожук А. П. Основні нормативні показники організації роботи в кав’ярнях // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14). С. 216-222. | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті досліджено та проаналізовано основні нормативні показники організації роботи в кав’ярнях. Обґрунтовано та досліджено вимоги до сировини, якості розчинної та натуральної кави, води та молока, упаковки та умов зберігання з метою підвищення конкурентоспроможності та якості готової продукції. | uk_UA |
dc.description.abstract | The article examines and analyzes the main normative indicators of the organization of coffee shops. Requirements for raw materials, quality of instant and natural coffee, water and milk, packaging and storage conditions have been substantiated and investigated in order to increase the competitiveness and quality of the finished product. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | система управління якістю | uk_UA |
dc.subject | якість продукції | uk_UA |
dc.subject | сировина | uk_UA |
dc.subject | розчинна кава | uk_UA |
dc.subject | натуральна кава | uk_UA |
dc.subject | каво-машини | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk_UA |
dc.subject | quality management system | uk_UA |
dc.subject | product quality | uk_UA |
dc.subject | raw materials | uk_UA |
dc.subject | instant coffee | uk_UA |
dc.subject | natural coffee | uk_UA |
dc.subject | coffee machines | uk_UA |
dc.subject | competitiveness | uk_UA |
dc.title | Основні нормативні показники організації роботи в кав’ярнях | uk_UA |
dc.title.alternative | Main regulatory indicators of coffee organization | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
216-222.pdf | 373,23 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.