Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9357
Title: Основні нормативні показники організації роботи в кав’ярнях
Other Titles: Main regulatory indicators of coffee organization
Authors: Стародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник
Starodubets, Aleksey, scientific director
Сторожук, А. П.
Storozhuk, A.
Keywords: система управління якістю
якість продукції
сировина
розчинна кава
натуральна кава
каво-машини
конкурентоспроможність
quality management system
product quality
raw materials
instant coffee
natural coffee
coffee machines
competitiveness
Issue Date: 2020
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Abstract: У статті досліджено та проаналізовано основні нормативні показники організації роботи в кав’ярнях. Обґрунтовано та досліджено вимоги до сировини, якості розчинної та натуральної кави, води та молока, упаковки та умов зберігання з метою підвищення конкурентоспроможності та якості готової продукції.
The article examines and analyzes the main normative indicators of the organization of coffee shops. Requirements for raw materials, quality of instant and natural coffee, water and milk, packaging and storage conditions have been substantiated and investigated in order to increase the competitiveness and quality of the finished product.
Description: Сторожук А. П. Основні нормативні показники організації роботи в кав’ярнях // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14). С. 216-222.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9357
Appears in Collections:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
216-222.pdf373,23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.