Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9359
Назва: | Оптимізація технології виробництва напівкопчених ковбас |
Інші назви: | Optimization of production technology smoked sausage |
Автори: | Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник Petrova, Olena, scientific director Стоцька, А. Р. Stockaya, А. |
Ключові слова: | ковбаси універсальні термокамери наповнювачі м’ясо фарш ковбасні батони оболонки sausages universal heat chambers fillers meat minced meat sausage loaves shell |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Короткий огляд (реферат): | У статті наведені результати досліджень щодо аналізу технології виготовлення напівкопчених ковбас за різних режимів термічної обробки виготовлених за традиційною рецептурою та із застосуванням наповнювачів. The article presents the results of research on the analysis of the technology of production of half-smoked sausages in different modes of heat treatment made according to the traditional recipe and with the use of fillers. |
Опис: | Стоцька А. Р. Оптимізація технології виробництва напівкопчених ковбас // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14). С. 223-226. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9359 |
Розташовується у зібраннях: | Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
223-226.pdf | 364,36 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.