Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/936
Title: Шляхи удосконалення протеїнового живлення відгодівельних свиней
Пути совершенствования протеинового питания свиней на откорме
Ways to improve the composition of protein for pigs for fattening
Authors: Юлевич, Олена Іванівна
Лихач, Анна Василівна
Дехтяр, Юрий Франкович
Юлевич, Елена Ивановна
Лихач, Анна Васильевна
Дехтяр, Юрий Франкович
Yulevich, Helena
Liкhach, Аnna
Dehtyar, Juriy
Keywords: Відгодівельні свині
раціони годівлі
комбікорми
незамінні амінокислоти
продуктивність
відгодівельні якості
свиньи на откорме
рационы кормления
комбикорма
незаменимые аминокислоты
производительность
качество откорма
Рig fattening diet feeding
fodder
essential amino acids
performance
quality fattening
Issue Date: 2013
Citation: Юлевич О. І. Шляхи удосконалення протеїнового живлення відгодівельних свиней / О. І. Юлевич, А. В. Лихач, Ю. Ф. Дехтяр // Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету / Вінницький національний аграрний університет ; за ред.. Г. М. Калетніка. — Вінниця : Вінницький національний аграрний університет, 2013. – Вип. 5 (78). Сільськогосподарські науки. - С. 103-110.
Abstract: В статті розглянуто вміст та співвідношення окремих незамінних амінокислот в кормах, що використовуються в раціонах відгодівельних свиней. Досліджено співвідношення незамінних амінокислот в раціонах та розроблено оптимізовані за основними поживними речовинами й незамінними амінокислотами комбікорми для тварин. Оцінено вплив використання розроблених комбікормів на закономірності росту, продуктивні та відгодівельні якості свиней.
В статье рассмотрено содержание и соотношение отдельных незаменимых аминокислот в кормах, используемых в рационах свиней на откорме. Исследовано соотношение незаменимых аминокислот в рационах и разработаны оптимизированные по основным питательным веществам и незаменимыми аминокислотами комбикорма для животных. Оценено влияние использования разработанных комбикормов на закономерности роста, производительные и откормочные качества свиней.
The paper discusses the content and ratio of individual essential amino acids in the feed used in the diets of fattening pigs. He studied the ratio of essential amino acids in the diet, the diet was designed and optimized for the content of essential nutrients and essential amino acids for animal feed. Evaluated the effect of diet on the growth model, the performance and quality of fattening pigs.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/936
Appears in Collections:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Стаття Юлевич Лихач Дехтяр 2013.docx54,48 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.