Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9386
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorPetrova, Olena, scientific director-
dc.contributor.authorШелеп, М. О.-
dc.contributor.authorShelep, M.-
dc.date.accessioned2021-05-27T08:13:06Z-
dc.date.available2021-05-27T08:13:06Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9386-
dc.descriptionШелеп М. О. Вплив показників яловичини на вихід і якість варених ковбас // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14). С. 251-254.uk_UA
dc.description.abstractВ статті наведено результати досліджень щодо використання яловичини різної якості при технології виробництва ковбаси вареної «Яловича» вищого сорту у відповідності до ДСТУ 4436:2005 «Ковбаси варені, сосиски, сардельки, хліби м'ясні». Пропонуємо при використанні яловичини з вадами сухості та жорсткості, (DFD) поєднувати цю сировину з м’ясом якості N0R, а у фарш варених ковбас слід додавати харчові добавки для стабілізації структури.uk_UA
dc.description.abstractThe article presents the results of studies on the use of beef of different quality in the technology of production of boiled sausage "Beef" in accordance with DSTU 4436: 2005 "Sausages boiled, sausages, sausages, meat breads". We suggest combining this raw material with N0R quality meat when using beef with dryness and stiffness (DFD), and nutritional supplements should be added to the structure for boiled sausages.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectфаршuk_UA
dc.subjectварені ковбасиuk_UA
dc.subjectяловичинаuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.subjectм’ясоuk_UA
dc.subjectдефектиuk_UA
dc.subjectтермошафиuk_UA
dc.subjectminced meatuk_UA
dc.subjectboiled sausagesuk_UA
dc.subjectbeefuk_UA
dc.subjectfooduk_UA
dc.subjectmeatuk_UA
dc.subjectdefectsuk_UA
dc.subjecthot platesuk_UA
dc.titleВплив показників яловичини на вихід і якість варенихuk_UA
dc.title.alternativeInfluence of beef indicators on the output and quality of boiled sausageuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
251-254.pdf475,32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.