Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/940
Title: Покращення беконних якостей свиней спеціалізованих м’ясних порід
Улучшение беконных качеств свиней специализированных мясных пород
Improving the bacon qualities of pigs of specialized meat breeds
Authors: Лихач, Вадим Ярославович
Лихач, Анна Василівна
Лихач, Вадим Ярославович
Лихач, Анна Васильевна
Likhach, Vadym
Likhach, Anna
Keywords: Свині
порода ландрас
беконні якості
Cвиньи
беконные качества
pigs
Landrace breed
bacon qualities
Issue Date: 2014
Publisher: Білоруська державна сільськогосподарська академія
Citation: Лихач В. Улучшение беконных качеств свиней специализированных мясных пород / В. Лихач, А. Лихач //Актуальные проблемы интенсивного развития животноводства. -2014. - N 17, Ч. 2. – С. 109-115.
Abstract: В статті наведено результати досліджень беконних якостей свиней породи ландрас різних поєднань. Встановлено, що збільшення виробництва беконної свинини можливо досягти шляхом використання додатково до чистопородних свиней породи ландрас помісей, які отримані в результаті прямого та реципрокного схрещування порід ландрас та дюрок.
Приведены результаты исследований беконных качеств свиней породы ландрас при различных сочетаниях. Выявлено, что увеличение производства беконной свинины можно достичь путем использования дополнительно к чистопородным свинья породы ландрас помесей, полученных в результате прямого и реципрокного скрещивания пород ландрас и дюрок.
The research of results of Landrace breed pigs bacon qualities in different are represented. It is determined, that increase of the pork bacon production can be achieved by using of the hybrids, derived from the direct and reciprocal crosses of Landrace and Duroc breeds in addition to the purebred Landrace pigs.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/940
Appears in Collections:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Белорусская конференция 20142.pdf4,74 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.